MILEPÆLE

  1955 Kurt Aabo Sørensen fødes den 12/8 i byen Lee, nær Bjerringbro i Midtjylland.
  1956 Glennie kommer til verden den 3/9 i Aalborg
12 nye malersvende.
Deriblandt Kurt Aabo Sørensen
1970 Efter 8 års skolegang og lidt arbejde rundt på gårdene kommer Kurt i malerlære. Malerfaget er ikke fremmed for ham, idet både faderen og farfaderen begge er malere. Kurt starter hos Lee-maleren og er udlært 4 år senere i
 Den første firmabil:
Regning for "Commer" varevogn
1974 den 1. april. Allerede en måned senere – den 1/ 5 – starter Kurt Aabo som selvstændig med eget firma ”Kurt’s Malerforretning” - med kvalitetsarbejde til små priser. Telefonnummeret er 46 33 92 og telefonen og hele kontoret styres med hård hånd af Glennie. Allerede den 22/11 køber Kurt det første store aktiv til firmaet: Et stk ”Commer” varevogn til den forrygende pris af 2500 kr. ( + 12,5 % moms). De fleste kender bedst Commeren, som de gamle ”postbiler”. Kurt har travlt med malerforretningen, men når også at udnytte sit medfødte handelsgen: i årene fra 1974 og frem bliver der nemlig også handlet og bygget huse.
Den første annonce:
"Kurt's Malerforretning"
1975 den 11. februar bliver Glennie og Kurt de stolte forældre til deres førstefødte Johnnie Aabo Sørensen.
 
1976 er et af de store år på privatfronten. Kurt og Glennie fusionerer den 26/12 1976 i Ulstrup Kirke. Det var en smuk vinterdag med sol og sne.
  1975-1977 kører Glennie sit eget firma ved siden af malerkontoret. ”Impala Papir” var et en-mandsfirma med to ansatte: Når der var travlt, hjalp svigermor i firmaet, der havde til huse i kælderen. Impala producerede papirblokke.
  1977 den 12/10 kommer Dennis til verden. Han bliver senere fjerde generation i malerslægten, da han går i malerlære hos – Aabo Sørensen!
  1980 Familien flytter til Aalborg og bosætter sig i Sjællandsgade og senere Beatesmindevej.
Der er på dette tidspunkt 7 ansatte.
  1985 Familien finder huset på Elmesvinget i bydelen Gug, som indtil 1/7 2007 danner rammen om såvel firmaaktiviterne som familielivet. Der er på dette tidspunkt 15 ansatte. Kurt tager stadig selv ud og svinger penslen.
  1988 er året hvor Kurt helt holder op med at male selv og udelukkende koncentrerer sig om at give tilbud og pleje virksomheden. Der er på dette tidspunkt 15-20 ansatte og vognparken tæller tre Toyota Hiaces.
  1991 Glennie færdiggør designuddannelsen fra Aalborg Tekstilhåndværker Skole efter 4 års studier.
  1995 Johnnie afslutter handelsskolen med en HH-eksamen.
  1996 den 1. juni starter Dennis i malerlære hos Malerfirmaet Aabo Sørensen.
  1999 er året, hvor malervirksomheden ikke længere en den største indtægtskilde i selskabskonstruktionen. Investeringsfirmaet og projektaktiviteterne har nu fået størst fokus og leverer også de bedste resultater. Malerfirmaet har på dette tidspunkt 6-8 ansatte.
På årets sidste dag består Dennis sin svendeprøve med ros.
  2000 Efter 2 års studier ved Købmandsskolen i Kolding består Johnnie i juni 2000 akademiøkonomuddannelsen.
  2003 er året, hvor der bliver stiftet en del nye selskaber og der bliver lavet en ny konstruktion, der bl.a. på sigt sikrer næste generations indtrædelse i selskaberne.
  2007 Den 8. juni sikres arvefølgen, da Tina og Dennis bliver de stolte forældre til en sund og velskabt Thomas Aabo Sørensen.
  2007 Den 1. juli flytter Glennie, Kurt og selskaberne ind på Tranderslund.
  2008 Den 24/2 bliver Gitte og Johnnie de meget stolte forældre til guldklumpen William Aabo Steen-Thøde
  2008 På en fantastisk solskinsdag lørdag den 17/5 bliver Tina og Dennis gift i Dronninglund Slotskirke.
  2008 Johnnie får chancen for at prøve kræfter med ejendomsmarkedet, da han starter som ejendomsmægler ved Nybolig Palle Ørtoft.
  2009
Den 29. august bliver Gitte og Johnnie gift på Tranderslund. Vielsen blev foretaget i haven og selve festen blev holdt i et utroligt smukt telt, i det hele taget en helt uforglemmelig dag.
  2010
den 1.juni træder Johnnie ind i bestyrelsen i Aalborg DH.
  2010 Den 20. august. Gitte og Johnnie bliver for anden gang forældre, denne gang til en lille prinsesse, Isabella Aabo Steen-Thøde.
  2010
Den 6. september sover Kurt Aabo Sørensen ind på Aalborg Sygehus.
   
Kurt blev i februar 2010 ramt af kræften igen, men besejrede den i løbet af foråret 2010 som den seje herre han var. I sommeren 2010 blev han indlagt på Aalborg Sygehus for at få foretaget en planlagt stamcellebehandling, en behandling som skulle være "en forsikring i fremtiden". Selve behandlingen foregik fuldstændig vellykket, men efterfølgende blev Kurt ramt af svære komplikationer/infektioner, som han ikke kunne besejre.
   
Kurt blev begravet den 11. september på Sdr. Kirkegaard efter en smuk gudstjeneste i en kirke fyldt til bristepunktet af familie, venner, forretninsforbindelser, jagtkammerater mv. Alle ønskede at sige farvel/på gensyn til Kurt på sin alt for tidlige sidste rejse. Gulvet i kirken var fyldt af smukke blomster i alle naturens farver.
   
Efteråret 2010. Et turbulent efterår, hvor en svær tid i familien blev afløst af alle de praktiske gøremål, som en anfører unægteligt efterlader sig. Glennie indtræder som direktør i selskaberne.
  2010 Den 15. december får Johnnie tilbudt stilling som salgsdirektør i Aalborg DH.
  2011
Den 15. april startede Johnnie i Vendsyssel Håndbold som salgschef og fik herved en fantastisk mulighed for, at være med til at bygge en eliteklub op fra bunden.
  2011

Malerfirma Aabo Sørensen lukkede den 1. juli. Lukningen skete efter mange overvejelser, idet. Malerfirmaet i de første mange år har været lokomotivet i Aabo Sørensen. Erkendelsen var dog, at indsatsen og kræfterne skulle bruges, der hvor aktiviteterne var størst.

Malerfirmaet måtte med sin lukning sige farvel til en god medarbejder, som har været med i mange år. Det er dog med glæde, at han har fortsat sit virke i et andet Malerfirma i byen. Den anden malersvend, som også har fulgt Aabo Sørensen igennem mange år er nu ansat som vicevært i Aabo Sørensen regi.

  2013 Salget af byggegrunde på Kiplings Alle etape 2 bliver sat igang.
  2014

 

I December 2014 sælges den sidste af 53 byggegrunde på Kiplings Alle, og vi kan dermed stolt melde alt udsolgt. Projekterne på Ikarosvej og Kassandra vej meldes ligeledes udsolgt i løbet af 2014. Der arbejdes nu mod at få sat nye projekter igang.