HISTORIEN

Det hele startede i 1974 med ”Kurt’s Malerforretning” og siden kan man ikke ligefrem sige, at Kurt og Glennie har ligget på den lade side. I dag rummer familieforetagenet ikke mindre end en halv snes udlejningsejendomme i Nordjylland, en moderne fortolkning af et engelsk herresæde, jord til 150 parcelhusgrunde i et attraktivt område af Aalborg, et stort areal til erhvervsbyggeri, en skov i Sverige m.m.

Hvis man spurgte chefen selv, om årsagerne til succesen, svarede han i beskedne vendinger: ”det har været som i en rutchebane de første 15 år fra vi startede: Op- og nedture. Gode tider og dårlige tider. Det vigtigste er dog, at man hele tiden lærer af de dårlige oplevelser og bruger dem som erfaring senere. Sådan lærer man at sortere! Se; det handler nemlig ikke om at lave rigtig mange ting – det handler om at lave de rigtige ting”; forklarede Kurt på sin egen stilfærdige facon. ” - Endvidere er vi blevet meget bedre til at arbejde mere langsigtet og med planer som rækker meget langt ind i fremtiden. Det var vi ikke særlig gode til i starten.”

”Desuden kan man kort sige om bygge- og ejendomsbranchen at der er tre vigtige ting, der tæller; de tre B’er: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Og endelig skal man vide, hvad man er god til – og ISÆR hvad man ikke er god til. Så handler det simpelthen om at få de dygtigste rådgivere med sig på de områder, hvor man ikke selv er stærk. – Og det har vi haft i Aabo Sørensen”.

I Aabo Sørensen har det altid været god latin at bruge den sunde fornuft. Og mottoet er stadig ”Keep it simple”, som også markerer en jordnær og jysk grundholdning til alting – også forretninger.

Midt i en hektisk og udviklende (og til tider indviklet) hverdag, er det sundt at finde mental ro. Den ro fandt Kurt Aabo på jagt. Langt fra computere, kurslister og lokalplaner kunne han sidde i timevis i skovens dybe, stille ro.